Szállítás

Magyarország területén belül vállaljuk a webshop termékeinek szállítását.

A szállítás teljesítéséhez szükséges magyarországi szállítási címet a megrendeléskor a megrendelő választhatja meg.

A szállítást a PR Futárszolgálat Kft., a Sprinter Futárszolgálat Kft. végzi.

A szállítás költsége rendelésenként 2.900 Ft.

A munkanapokon déli 12 óráig a Savanya Pálinkaházhoz beérkezett készpénzes megrendeléseket ill. teljesült banki átutalásos megrendeléseket 72 órán belül házhoz szállítjuk. Amennyiben a megrendelés déli 12 óra után érkezik be, a termékeket a következő munkanap déli 12 órájától számított 72 órán belül szállítjuk. Ha a 72 órás határidőbe szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap is beleesik, a határidő ennek megfelelően meghosszabbodik. Ünnepek (karácsony, black friday, húsvét, stb.) előtt, a megnövekedett csomagszám és túlterheltség miatt, 5-9 munkanapos szállítási idővel tudjuk vállalni a csomagok kiszállítását.

A megrendelő a fentiek szerint szállítási határidőt bármely későbbi, tárgyéven belüli szállítási napra módosíthatja.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, akkor a Savanya Pálinkaház jogosult a szerződéstől azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül, egyoldalúan elállni. Amennyiben a vételár már kiegyenlítésre került, azt a Savanya Pálinkaház 14 napon belül a megrendelőnek a megrendelés kifizetése során használt lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámára visszautalja.

A megrendelés teljesítésekor, a megrendelő által jelzett mennyiségi vagy minőségi kifogás esetén az azzal érintett termék visszaszállításra kerül, jogos reklamáció esetén a Savanya Pálinkaház új szállítási időpont egyeztetése céljából telefonon felveszi a megrendelővel a kapcsolatot és az ismételt kiszállítást többletköltség felszámolása nélkül teljesíti.

A megrendelő vállalja, hogy a termék átvételéről és árának kifizetéséről a megrendelésben foglaltak szerint gondoskodik, azzal, hogy azt a megrendelőnek nem szükséges személyesen átvenni, ugyanakkor a terméket csak 18 éven felüli személy veheti át.