Savanya Pálinkaház

Savanya Pálinkaház – Stílus a palackban

A Savanya Pálinkaháznak a szekszárdi borvidék dombjai adnak otthont. Családi vállalkozásunk főzőmestere, Savanya Géza, a Magyar Pálinka Lovagrend tagja, a pálinkafőzés nagy öregje. 1986 óta főz pálinkát saját főzdéjében. Ő az, aki megőrizte és megszerettette a mesterséget egész családunkkal.

A sióagárdi dimbes-dombos vidék kitűnő gyümölcsösei évről évre kifogástalan színvonalú és elegendő mennyiségű gyümölccsel látnak el bennünket, melyből kiváló minőségű pálinka készül. Ezek nagy részét egy éves érlelés után palackozzuk. Három különböző termékcsaládunk minden igényt kielégít. Az 50, a 44 és a 38 fokos kézműves pálinkákkal erő, stílus és egy csipetnyi fortély kerül az üvegbe.

A hagyományos kereskedelmi pálinkafőzésnél azonban többet nyújtunk. Vállaljuk, hogy a gondosan előkészített gyümölcsből bérfőzés keretében lefőzzük bárki pálinkáját, mellyel akár Ön is büszkén kínálhatja meg szeretteit és barátait.

A pálinkák mellett az összes olyan pálinkázáshoz és ajándékozáshoz szükséges kiegészítő – pálinkáspohár és fedő, pálinkakiöntő, pálinkáshébér, díszdoboz – megtalálható nálunk, melyre szüksége lehet.

Pálinkáink egyre több vinotékában, étteremben, borbárban és bisztróban is kaphatók, sőt fesztiválokon és különböző webshopokban is megvásárolhatók.

Mindemellett vállaljuk még egyedi termékek gyártását, teljes körű szakmai tanácsadást nyújtunk, lehet hozzánk jönni főzdelátogatásra, de a pálinkavacsorákon és kóstolókon is érdemes részt venni, legyen szó akár egy baráti társaságról vagy egy céges rendezvényről.

Nyitva tartási idő:

H-P: 9.00-17.00

Hétvégén előzetes egyeztetés alapján.

Bejelentkezés:

Tel: +36 30 820 4260 vagy +36 30 411 7290

E-mail: info((savanya))savanya.hu

7171 Sióagárd, Leányvár hrsz. 1423/A.

Amennyiben bármilyen észrevétele vagy kérdése van, kérjük keressen bennünket bizalommal!