Pálinkakóstoló

A főzdelátogatás alatt bejárjuk az üzemet. Láthatják a vendégek a pálinkakészítés fázisait a gyümölcs feldolgozásától a pálinka palackba kerüléséig. Megtekinthetik Magyarország egyik legmodernebb főzőberendezését.

Megfejtünk jó néhány kérdést, ami ilyenkor az emberek fejében motoszkál, hogy hogyan készül az ágyas pálinka, mennyi pálinka lesz 100 kg gyümölcsből és, hogy vajon pálinka-e a “mézes pálinka”.

A pálinkakóstoló alatt megtanuljuk, hogy milyen pohárból, hány fokon és milyen sorrendben érdemes pálinkát fogyasztani. Kínálunk vizet, kiflit, sajtot és almát a pálinkák mellé, de választható szendvics is a kóstolóhoz.

Az alábbi lehetőségek közül választhatnak a vendégek:

1.) Főzdelátogatás, majd 4 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással kiflis verzió: 3700 Ft/fő

2.) Főzdelátogatás, majd 4 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással szendvicses verzió: 4600 Ft/fő

3.) Főzdelátogatás, majd 6 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással kiflis verzió: 4900 Ft/fő

4.) Főzdelátogatás, majd 6 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással szendvicses verzió: 5800 Ft/fő

5.) Főzdelátogatás, majd 8 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással kiflis verzió: 6500 Ft/fő

6.) Főzdelátogatás, majd 8 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással szendvicses verzió: 7400 Ft/fő

A kóstoló után természetesen van lehetőség vásárolni pálinkát, pálinkáspoharat, pálinkakiöntőt.

Létszám 4-15 főig kényelmesen. Magasabb létszámmal is megoldható kóstoltatás az asztalok kiiktatásával vagy jó idő esetén, kinti helyszínen.

A program nagyjából 2-3 órát vesz igénybe.