Pálinkakóstoló

A főzdelátogatás alatt bejárjuk az üzemet. Láthatják a vendégek a pálinkakészítés fázisait a gyümölcs feldolgozásától a pálinka palackba kerüléséig. Megtekinthetik Magyarország egyik legmodernebb főzőberendezését.

Megfejtünk jó néhány kérdést, ami ilyenkor az emberek fejében motoszkál, hogy hogyan készül az ágyas pálinka, mennyi pálinka lesz 100 kg gyümölcsből és, hogy vajon pálinka-e a “mézes pálinka”.

A pálinkakóstoló alatt megtanuljuk, hogy milyen pohárból, hány fokon és milyen sorrendben érdemes pálinkát fogyasztani. Kínálunk vizet, kiflit, sajtot és almát a pálinkák mellé, de választható szendvics is a kóstolóhoz.

Az alábbi lehetőségek közül választhatnak a vendégek:

1.) Főzdelátogatás, majd 4 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással kiflis verzió: 2400 Ft/fő

2.) Főzdelátogatás, majd 4 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással szendvicses verzió: 2800 Ft/fő

3.) Főzdelátogatás, majd 6 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással kiflis verzió: 3600 Ft/fő

4.) Főzdelátogatás, majd 6 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással szendvicses verzió: 4000 Ft/fő

5.) Főzdelátogatás, majd 7 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással kiflis verzió: 4200 Ft/fő

6.) Főzdelátogatás, majd 7 x 2 cl pálinka kóstolása szakmai útmutatással szendvicses verzió: 4600 Ft/fő

Igény esetén meleg étellel is ki tudjuk szolgálni a vendégeket, de van lehetőség cégek számára bográcsozós csapatépítő tréningre is. Ár és részletek megbeszélés szerint.

A kóstoló után természetesen van lehetőség vásárolni pálinkát, pálinkáspoharat, pálinkakiöntőt.

Létszám 2-15 főig kényelmesen. Magasabb létszámmal is megoldható kóstoltatás az asztalok kiiktatásával vagy jó idő esetén, kinti helyszínen.

A program nagyjából 1,5-2 órát vesz igénybe, de ez kívánság szerint alakítható.